یزدانی گفت: هرگونه کاوش و حفاری غیرمجاز برای دستیابی به اشیاء تاریخی برابر ماده ۵۶۲ قانون مجازات اسلامی ممنوع بوده و مرتکب به حبس و ضبط اشیاء مکشوفه محکوم میشود.
رئیس گروه سرمایه گذاری و طرحهای اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم گفت: به دنبال احیای بازار کهنه شهر قم و تبدیل آن به بازار صنایع دستی هستیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم گفت: از 27 اسفندماه 97 تا ششم فروردین ماه جاری، 41 هزار و 816 تن از مسافران و گردشگران ایرانی و خارجی از بناها و آثار تاریخی این استان بازدید کردند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم گفت: از 27 اسفندماه سال گذشته تا روز ششم فروردین ماه جاری، بیش از 509 هزار تن در مراکز اقامتی و سایر اماکن این استان اسکان یافته اند.
یکی از مراجع تقلید با تاکید بر ضرورت توجه به بایدها و نبایدهای شرعی در توسعه گردشگری گفت: در گردشگری مشروع باید تمام خطوط قرمز و هنجارهای دینی و ارزشی رعایت شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: 15 اثر منقول قم در فهرست آثار ملی به ثبت رسید در حالی که پیش از این فقط 4 اثر منقول در این استان ثبت ملی شده بود.
گنبد نمکی قم یکی از ظرفیتهای زمینگردشگری این شهر است که طی سالهای اخیر دخل و تصرفات بیضابطه و دور از چشم مسوولان موجب شده این گنبد در معرض تخریب قرار گیرد.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم گفت: امکان واگذاری آثار تاریخی این استان درقالب پروژه های گردشگری به سرمایه گذاران بخش خصوصی وجود دارد.
معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم از کشف اشیاء تاریخی در روستای خاوه این استان خبر داد و گفت: این اشیا به طور حتم مربوط به پیش از اسلام است اما ارائه تاریخ دقیق تر مستلزم کار پژوهشی بیشتری می باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگر استان قم با تاکید برلزوم ایجاد یک واحد تصمیم گیری در این زمینه گفت: تفرق تصمیم گیری در نهایت به سرمایه گذاران آسیب میرساند.